Ana içeriğe atla

İŞLETME DOKTORA YETERLİK SINAV SONUÇLARI HK.
İŞLETME DOKTORA 2021-2022 BAHAR YETERLİK SINAV SONUÇLARI HK.

Değerli Öğrencilerimiz,

Doktora Yeterlik sınavı  her yarıyılda bir kez olmak üzere ve sırasıyla yazılı ve sözlü olarak iki aşamada yapılır. Sadece ilk aşamadaki yazılı sınavda başarılı olan öğrenciler ikinci aşamadaki sözlü sınava girmeye hak kazanır. Öğrencinin birinci aşamadaki yazılı sınavdan başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden en az 75 puan alması gerekir. Öğrencinin ikinci aşamadaki sözlü sınavdaki başarı durumu sınav jürisinde salt çoğunlukla karara bağlanır.

Yazılı sınava girmiş olan, ancak listede ismi olmayan adaylar sözlü sınava girme hakkı kazanamamıştır.

Başarılar dileriz.

NOT: Aşağıda yer alan listede isimleri bulunan öğrencilerimiz sözlü sınava katılmaya hak kazanmışlardır.

Doktora Yeterlik Sözlü Sınavı 29.06.2022 tarihinde saat 10:00'da Sefaköy Yerleşeksi'nde yüz yüze yapılacaktır.

Liste Sırası

Adı Soyadı