Ana içeriğe atla

Tek Ders ve Not Yükseltme Sınav Başvurusu Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Tek Ders/Not Yükseltme Sınav Başvuruları 23-24 Eylül 2021 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (Proliz) üzerinden yapılacaktır. Başvurularınızı bu tarihler arasında yapmanız gerekmektedir.

Tek Ders/Not Yükselme Sınavına ilişkin süreç aşağıdaki gibidir.

Başvuru Tarihi: 23-24 Eylül 2021

Sonuçların Açıklanma Tarihi: 27 Eylül 2021

Sınav Tarihleri: 29 Eylül 2021, 30 Eylül 2021, 01 Ekim 2021

Başvuru Şartları ve Yardım Kılavuzu;

Tek Ders Sınav Başvuru;

2020-2021 Yaz Dönemi Tek Ders Başvurularını Öğrenci Bilgi Sisteminden (Proliz) dersi seçerek yapabileceksiniz.

*Tek ders sınavı için mezuniyet aşamasında olup 1 tane FF dersiniz var ise başvuru yapabilirsiniz.

(Tek ders Sınavı için herhangi bir dilekçe doldurmanıza gerek yoktur.)

Tek Ders ve Not Yükseltme

Not Yükseltme Sınav Başvurusu;
*Not Yükseltme Sınav başvuruları için not yükseltme formunu doldurup, MYO sorumlusunun mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

Not yükseltme formu için tıklayınız.

*Not yükselteme sınavına mezun aşamasında olup sadece 2 dersten girebilirsiniz. Bu derslerin harf notları (DD-DC) olması gerekmektedir.

Not: Sistem üzerinden herhangi bir hatayla karşılaşan öğrencilerimiz Meslek Yüksekokulu sorumlusuna mail yollayabilir.

ibrahimsahin@arel.edu.tr

Başarılar Dileriz.