Ana içeriğe atla
Yılın En İyi Üniversitesi Altın Madalya Ödülü
Yılın En İyi Üniversitesi Altın Madalya Ödülü
Yılın En İyi Üniversitesi Altın Madalya Ödülü

Yılın En İyi Üniversitesi Altın Madalya Ödülü

                                                                         Madalya Ödülü

İstanbul Arel Üniversitesi Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencileri Cenker YAYLA, Büşra BEKAR ve Efe YILMAZ bu yıl 18.si düzenlenen Uluslararası İstanbul gastronomi festivalinde hocaları Öğr. Gör Nurgül Demet YORGAN ve Öğr. Gör. Ezgi ACET önderliğinde Yılın en iyi üniversitesi kategorisinde altın madalya kazandılar.

Dünyanın gastronomi alanında önde gelen ülkelerinin federasyonları ve dernekleri ile gerçekleşen organizasyon, geçmişte yapılan başarılı organizasyonlar ile Dünya Aşçılar Birliği (WACS) tarafından “Kıtalar Arası (Continental)” unvanı alarak ülkemizin öğrenci ve genç şeflerine uluslararası düzeyde yarışma imkânı sağlamaktadır. Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunda büyük adımlar atılmasını sağlayan festival, dünya lezzetlerini İstanbul’a taşıyacaktır.

 

Madalya 3Madalya 5

                        Madalya 0

                                Madalya 4

Duyurular