Ana içeriğe atla
7 Nisan tarihinde düzenlenen etkinlikte MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz kahvenin tarladan fincana uzanan yolculuğuna şahit oldu.
7 Nisan tarihinde düzenlenen etkinlikte MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz kahvenin tarladan fincana uzanan yolculuğuna şahit oldu.
7 Nisan tarihinde düzenlenen etkinlikte MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz kahvenin tarladan fincana uzanan yolculuğuna şahit oldu.

7 Nisan tarihinde düzenlenen etkinlikte MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz kahvenin tarladan fincana uzanan yolculuğuna şahit oldu.

Etkinlik içeriği:

Teorik Kahve Eğitimi

Temel Barista Hijyen Kuralları

Filtre Kahve, French press, Chemex, V60, 3rd Wave Demleme Uygulamaları ve Tadım Notları

Espresso Teknik Ayrıntılar ve Uygulama

Cupping, Blending

Uygulamalı Kavurma Teknikleri

Kahve Tadım Farkları Uygulama

Coffee Shop İşletme Gezisi

 

Marka: Top Roasters Coffee
Eğitmen ve Firma Sahibi: Adem Kahveci
Bölüm Başkanı: Öğr. Gör. Vildan Özhan
Organize Eden: ARELKAM ve Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı

 

https://www.instagram.com/p/CcP3Qh4NdpE/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

İstanbul Arel Üniversitesi