Ana içeriğe atla

T.C. İstanbul Arel Üniversitesi

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

PROFICIENCY SINAV YÖNERGESİ

29 Haziran 2022 Çarşamba günü yapılacak olan Proficiency sınavı iki oturum şeklinde yapılacaktır.

1. Oturum / 1st. Session:

Saat: 10:30 – 12:30

İçerik: Reading + Use of English

2. Oturum 2nd. Session:

Saat: 13.30 – 15.00

İçerik: Listening + Writing

UYARILAR / INSTRUCTIONS

- Sınava mutlaka yumuşak uçlu bir kurşun kalem, silgi ve öğrenci kimliği ile gelinmelidir / Don’t forget to bring a pencil, an eraser and your student’s ID.

- Öğrenciler sınav başlama saatinden 15 dakika önce sınav salonunda hazır bulunmalıdır / Students should be ready at the test center 15 minutes before the exam.

- Sınav esnasında cep telefonları kapalı bir şekilde sınav gözetmenine teslim edilecektir / Mobile phones are not allowed to be used during the exam.

- Sınav esnasında öğrenciler gözetmenin tüm uyarılarına uymakla yükümlüdürler. Uymayan öğrencilerle ilgili gerekli işlem yapılacaktır. Students are expected to obey the exam rules and listen to the supervisor’s instructions.

- Sınav yüz yüze yapılacaktır / Exam will be conducted face to face.

- Sınav başlamadan önce kimlik kontrolü yapılacaktır / ID check will be done before the test.

- Kopya çekilmesi, teşebbüs edilmesi, sınava öğrenci yerine başkasının girmesi…vb. durumlarda ilgili öğrencinin sınavı iptal edilir ve ‘Disiplin Yönergesi’ ilgili maddeleri gereği işlem yapılır / In any case of cheating or any problem during the ID control…etc. the test will be cancelled and the management will take action about the student according to the disciplinary regulations.