Yapı ve Teknik İşler Daire Başkanlığı

İstanbul Arel Üniversitesi Yapı ve Teknik İşler Daire Başkanlığının birinci görevi, büyüyen ve her alanda gelişen Üniversitemizin hızına yetişecek teknik ve fiziki ortamları hazırlamaktır. Bu süreçler içerisinde tasarlama, projelendirme, görselleştirme, keşif, metraj, hakediş, teslim alma ve işletme konularını yürütmektedir. Yapı ve Teknik İşler Daire Başkanlığı, gerçekleştirdiği çalışmalarla kontrol ve konfor süreçlerini kolaylaştırıyor. Mimari, İnşaat, Mekanik ve Elektrik sistemleri olarak kampüslerimizin teknik yaşam sürekliliğiyle ilgili etkin pozisyon alıyor.